Paste your Google Webmaster Tools verification code here
29 december 2015

Zakelijk Verhuren met Zorg – open inschrijvingen

zakelijk verhuren met zorg

De kunst van het verleiden
Een flink aantal zorgorganisaties hebben er met de invoering van het scheiden van wonen en zorg een nieuwe rol bij gekregen. Ze zijn verhuurders van (zelfstandige) zorgwoningen op de particuliere woningmarkt geworden. Het proces van een succesvolle verhuur vraagt naast kennis van zorg ook om kennis op het gebied van marketing en commercie. Wilt u kennis maken met “de kunst van het verleiden” van woningzoekende senioren? Dan is de praktische training ‘Zakelijk verhuren met zorg’ voor verhuurmedewerkers binnen woonzorgorganisaties iets voor u.

Inhoud training
De training ‘Zakelijk verhuren met zorg’ richt zich op het verleiden van de seniore woningzoeker. Online en tijdens de eerst kennismaking bij de bezichtiging. In samenwerking met een professionele verhuurmakelaar krijgt de deelnemer aan de training verschillende praktische handvatten aangereikt waarmee hij/zij direct aan de slag kan gaan. De training is opgebouwd rondom de volgende 4 onderwerpen:

  1. Commercieel denken t.o.v. ‘zorgdenken’
  2. De taal van de potentiële klant spreken
  3. De verhuurmakelaar
  4. Contact met de potentiële klant én zijn/haar familie

De training is praktisch van inhoud. Deelnemers brengen gedurende de dag eigen situaties in en op basis hiervan wisselen theorie en het oefenen met vaardigheden elkaar af.

Voor & door wie
zakelijk verhuren met zorg
Deelnemers aan de training staan aan de basis van het verhuurproces. Zij zijn de contactpersonen in de organisatie als het gaat om de verhuur van woningen en zijn verantwoordelijk voor het rondleiden van de belangstellenden. De training ‘Zakelijk verhuren met zorg’ wordt gegeven door ervaren trainers van Puls i.s.m. een verhuurmakelaar van XpertiseWonen.

Data & Kosten
Op de volgende data in 2016 is open inschrijving voor de training mogelijk:

  • 7 juni
  • 20 september
  • 22 november

De training wordt verzorgd bij Puls in Houten, Utrecht. Deelname aan de training kost € 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief lunch en lesmateriaal.

Bij in company wordt de training vooraf afgestemd met de organisatie. De kosten voor deze variant zijn € 3.250 exclusief btw met minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Download de Factsheet

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Functienaam (verplicht)

Naam Organisatie (verplicht)

Op welke datum zou u de training willen volgen?

Meer weten?
Wilt u meer informatie over deze of andere trainingen, een proeverij of een vrijblijvend gesprek over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Frans Rond

Frans Hoogland

Directeur/Eigenaar

Trainer en Opleider

T: 06 22 48 78 58

E: f.hoogland@puls.nl

Linkedin-icon 256x256Twitter_icon 256x256

 

 

 

 

DelenTweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone