Ik durf Puls aan iedereen aan te bevelen!

blije borgh

De Blije Borgh in Hendrik-Ido-Ambacht is een Ambachtelijke organisatie in de Drechtsteden.

han hendrikse

Toen ik als Bestuurder van De Blije Borgh geconfronteerd werd met de uitval van een van mijn managers ben ik op zoek gegaan naar een partij die dit snel en adequaat voor mij op kon lossen. Voor mij was Puls deze partij.

Ik ken Puls al sinds langere tijd en heb regelmatig met de directie van het bureau samengewerkt. Recent heeft Puls nog een interne analyse gemaakt van de organisatie in de vorm van een fictief inspectiebezoek. De samenwerking met Puls is in de loop van de jaren eigenlijk altijd goed geweest.

Door de korte lijnen en goede bereikbaarheid van het bureau lukte het hen om binnen een week twee geschikte kandidaten voor de interim klus voor te dragen. Beide kandidaten geschikt en goed gekwalificeerd. Weer een week later is een van beide kandidaten ook daadwerkelijk gestart.

Een verademing om zo snel en zonder poespas te kunnen schakelen met een bureau en een geruststellende gedachte dat als het nodig is er snel iets geregeld kan worden.

Ik durf Puls aan iedereen aan te bevelen en ik weet dat inmiddels veel van mijn collega’s gebruik gemaakt hebben van hun diensten.

Han Hendrikse

Directeur-bestuurder

Meer weten?

Neem contact op:


pa_rond
Rob Uijterwaal

Directeur

Telefoon: 06-22801879

E-mail: r.uijterwaal@puls.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *