26 februari 2016

HR-diensten: onze tools

 

Puls HR-diensten biedt u uitstekende, HR-tools, die wetenschappelijk zijn onderbouwd en hun waarde in de praktijk ruimschoots gewezen:

 • Assessment / potentieel bepaling
  Dit bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst (Q1000 persoonlijkheid), cognitieve capaciteitentest (Q1000 capaciteiten) en drijfveren vragenlijst (Q1000 drijfveren). Geeft een zeer compleet beeld van het werk- en denkniveau, de competenties en drijfveren van de kandidaat. Het kandidaten- en adviesgesprek maakt het assessment tot een zeer betrouwbaar en waardvol instrument.
 • Q1000 Competenties 360°
  Dit laat zien welke gedrag deelnemers in huis hebben voor een optimale functie-uitoefening en waarop zij nog kunnen groeien.
 • Q1000 Krachtvelden 360°
  Dit geeft inzicht in welke talenten een deelnemer dagelijks laat zien met feedback van collega’s. De resultaten zijn opgebouwd uit krachtvelden en een persoonlijke toelichting.
 • Beoordelen van de managementvaardigheden
  De Management Competence Scan (MCS), een situationele beoordelingstest, resulteert in een compleet managementprofiel van een deelnemer. Zo wordt bepaald hoe goed de deelnemer zal functioneren in een managementfunctie of een andere functie die analytisch en organisatorisch vermogen vraagt. Met het rapport kan bovendien snel een ontwikkelplan worden opgesteld.
 • Q1000 Teamrollen
  Hiermee kunnen teamprestaties worden vergroot door een juiste balans in teamrollen te kiezen. Door elkaar te versterken en aan te vullen komen teamdoelstellingen dichterbij.
 • E-portfolio
  Hiermee kunnen deelnemers zelf online de juiste loopbaankeuzes maken (Oriëntatie) of hun talenten optimaal te benutten (Kracht). Online en zonder veel investeringskosten, gecoacht door een interne of externe coach (talent expert) werkt de deelnemer zelfstandig en in eigen tempo aan zijn traject.
 • In kaart brengen van effectief en ineffectief gedrag
  Dit kan uitstekend met behulp van de TIFF vragenlijst (gebaseerd op Transactionele Analyse). Onovertroffen en onmisbaar bij de start van elk coach- of ontwikkeltraject.

Alle tests en vragenlijsten zijn separaat of in combinatie met elkaar af te nemen, afhankelijk van de vraag of behoefte die u heeft. Veel tests en vragenlijsten kunnen thuis of in de werkomgeving worden gemaakt. Voor een aantal tests nodigen wij kandidaten graag uit op ons kantoor in Houten en dat geldt ook voor het gesprek dat we hebben om de uitslag te bespreken en te verdiepen.

Heel voordelig kennismaken
Wilt u eens zonder verplichtingen kennismaken met een van onze HR-tools? Neemt u dan contact met ons op en vraagt u naar een ‘proeverij’. U betaalt alleen de kostprijs; het bijbehorende adviesgesprek is gratis.

Meer informatie: Frans Hoogland: f.hoogland@puls.nl of 06 2248 7858.