23 december 2015

Interim Management – als het om resultaat gaat!

Interim management – als het om resultaat gaat

Behaalt uw organisatie niet of onvoldoende de noodzakelijke resultaten? Stagneert het implementeren van nieuw beleid? Kies dan voor Puls interim management – als het om resultaat gaat. Onze interim-managers werken zeer resultaatgericht. Hun focus, en onze begeleiding is erop gericht om ‘hét voor elkaar te krijgen’.  De stijl die we voorstaan kenmerkt zich in de woorden ‘zakelijk vriendelijk’;  hard voor de inhoud en vriendelijk naar de relatie. Niet voor niets heeft Puls voor Actiz het competentieprofiel “de leidinggevende als spelverdeler” ontwikkeld. Natuurlijk, dit profiel is gericht op operationeel leidinggevende medewerkers, maar dezelfde uitgangspunten gelden voor iedere managementlaag.

Wilt u eens praten over de zin en onzin van interim management in uw specifieke situatie. Wij zijn daar graag toe bereid. Wellicht zien wij ook andere (minder ingrijpende) mogelijkheden om toch uw resultaten te behalen.

interim management, het ontbrekende puzzelstukje

Onze werkwijze

  • Binnen maximaal twee dagen voeren wij met u het intakegesprek, formuleren de opdracht en bespreken het profiel en de tariefrange.
  • Binnen 1 week zoeken en selecteren we voor u een of meer geschikte kandidaten.
  • U ontvangt een aanbieding waarbij we de kandidaten aan u presenteren, zodat u goed voorbereid in gesprek kunt met de kandidaten.
  • U voert de gesprekken (liefst in aanwezigheid van ons) en maakt uw keuze.
  • Wij zorgen voor de contractuele afhandeling.
  • De interim-manager gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag.
  • De interim-manager stelt in de eerste weken een rapportage op. Na goedkeuring gaat de interim-manager tot uitvoering over.
  • Wij begeleiden de interim-manager op een aantal vaste momenten en tussentijds naar gelang behoefte / noodzaak.
  • Vanuit zogenaamde “drie-gesprekken” wordt de voortgang en de resultaten van de opdracht bewaakt, u kunt tijdens deze gesprekken rekenen op de deskundigheid van de Puls begeleider.

Voor crisissituaties voeren wij een versneld selectieproces uit. Altijd selecteren we tenminste één kandidaat die wij het beste vinden aansluiten op uw vraag.

Onze Tarieven

interim managementPuls hanteert marktconforme tarieven. Hierdoor bent u er als klant  van verzekert dat u altijd het voordeligste tarief betaalt. Het maakt voor u bijvoorbeeld financieel gezien weinig uit of u rechtstreeks of via Puls een interim-manager inhuurt. Door via Puls te werken geniet u natuurlijk wel van onze voordelen en bestaat er geen risico van een schijndienstverband.

Voor welke functie leverden wij succesvol interim-manager

Regiodirecteur                               HR-functionaris
Divisiemanager                              Manager DFA
Hoofd kleinschalig wonen           Manager cardiologie
Manager hemodialyse                  Bouwdirecteur a.i.
Rayonmanager VV&T                   En vele andere

 

Meer weten?

Neem contact op:

 

 

pa_rondRob Uijterwaal

Directeur

Telefoon: 06-22801879

E-mail: r.uijterwaal@puls.nl