Op ieder potje past een deksel!

Voor ieder managementprobleem heeft Puls een geschikte interim-manager

potje-en-deksel‘Op ieder potje past een deksel’ ofwel: niet treuren, er is hoop. Mijn moeder heb ik het menigmaal horen zeggen als de verkering van een van mijn zussen weer “uit” was. Nu zo’n veertig jaar later concludeer ik dat mijn moeder helemaal gelijk had. Al mijn zussen hebben uiteindelijk een partner gevonden. Soms zijn er wel veel dates voor nodig geweest, maar uiteindelijk is het ze allemaal gelukt.

Als u op zoek bent naar een interim-manager kunt u zich geen lange zoektocht naar de juiste kandidaat veroorloven. Laat staan dat na enkele weken blijkt, dat u een niet geschikte interim-manager heeft geselecteerd.

Ook voor uw managementproblemen is er altijd wel een geschikte manager a.i. of projectleider a.i. te vinden. Natuurlijk kunt u dat zelf doen. Zeker als u genoeg tijd en ervaring heeft om iemand te vinden met de specifieke eigenschappen die de interim-manager in uw specifieke situatie nodig heeft. Voor ons is het bijna dagelijks werk. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van onze netwerken en het vinden van potentiële interim-managers. Wij weten ook waar we naar moeten kijken. Hoe dat dekseltje voor uw potje er precies uit moet zien.

Duur? Zeker: het inhuren van een interim-manager kan niet voor de prijs die u voor uw normale managers begroot heeft. Puls slaagt er bijna altijd in om het tarief op het niveau te houden van het tarief dat de zzp’er u ook rechtstreeks zou berekenen.

Meer informatie? Neem contact op!

Rob Uijterwaal

 

Rob Uijterwaal

Directeur

Telefoon: 06-22801879

E-mail: r.uijterwaal@puls.nl

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *