Puls bestaat 20 jaar! Lang leve Het Zorg Domein!

Dat klinkt bijzonder… En dat is het ook! Exact 20 jaar terug op 1 oktober 1998 werd de naam Puls consultancy & interim-managent bij de Kamer van Koophandel vastgelegd. Precies 20 jaar later, op 1 oktober 2018, zitten we bij de notaris en dragen het bedrijf over. Puls consultancy & interim-management gaat over in Het Zorg Domein. De naam Puls wordt nog een tijdje meegedragen en gaat uiteindelijk, als iedereen de nieuwe naam kent, van het toneel verdwijnen.

In de afgelopen 20 jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd en veel kennis en ervaring opgedaan in advieswerkzaamheden in de zorgsector. Dit nemen we mee naar Het Zorg Domein. In de hoogtijdagen hadden we bij Puls meer dan 10 medewerkers in dienst plus een aantal freelancemedewerkers die namens Puls bij opdrachtgevers werkzaam waren. Dat waren ook hele drukke tijden. De laatste jaren zijn alleen Frans Hoogland en ik plus een aantal ZZP-ers werkzaam vanuit Puls als interim-manager of trainer.

Jammer dat Puls stopt? Nee zeker niet! Frans en ik zijn blij met deze veranderingen en dragen van harte bij aan het succesvol maken van Het Zorg Domein. Het Zorg Domein gaat immers verder met wat Puls heeft opgebouwd en bereikt. Puls / Het Zorg Domein heeft de ambitie en potentie om uit te groeien tot HÉT adviesbureau dat door organisaties wordt ingeschakeld bij kwaliteitsvraagstukken. Die ambitie met alle mogelijkheden en met onze langdurige ervaring is volgens ons een winnende combinatie.

Het enthousiasme en de motivatie en leergierigheid van onze nieuwe collega’s is voor Frans en mij bijzonder inspirerend en we trekken dan ook graag samen op. Tegelijkertijd is dat voor ons weer leerzaam, want waarom werken we eigenlijk zoals we werken?

Frans en ik ontmoeten u graag in en vanuit onze nieuwe standplaats in Zeist. In deze nieuwsbrief stellen onze nieuwe collega’s zich voor en wellicht komt u binnenkort persoonlijk kennismaken.

Naast de u bekende producten van Puls biedt Het Zorg Domein ook contractovername, stagebegeleiding en gastcolleges aan. Op onze website www.hetzorgdomein.nl en in de komende nieuwsbrieven kunt u er alles over lezen.

Rob Uijterwaal

Maak kennis met Het Zorg Domein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *