Samenwerking Puls Consultancy & Interim Management en Het Zorg Domein

Met trots en vreugde informeren wij u over de samenwerking tussen Puls Consultancy & Interim Management en Het Zorg Domein, verder aangeduid als Het Zorg Domein. Wij bundelen onze krachten om zo de toenemende behoefte aan kwaliteit in de zorg èn het tekort aan personeel een positieve impuls te geven, op weg naar Veilige en Persoonsgerichte Zorg. De kwaliteit en aandacht die u gewend bent van Puls Consultancy & Interim Management wordt vanaf nu gecombineerd met het brede netwerk van Het Zorg Domein.

Veel organisaties in de ouderenzorg en in de zorg voor mensen met een beperking hebben het lastig. Het is steeds moeilijker om voldoende en competente medewerkers te vinden om veilige en persoonsgerichte zorg te kunnen bieden.

Het Zorg Domein biedt een bijdrage aan het oplossen van dit probleem. Bundeling van de kennis, kunde en ervaring van Puls Consultancy & Interimmanagement en het brede netwerk van Het Zorg Domein helpt zorgaanbieders te voorzien in voldoende en competente medewerkers om veilige en persoonsgerichte zorg te (blijven) bieden.

Wat kan Het Zorg Domein voor uw organisatie betekenen?

  • Interimmanagement (operationeel en tactisch niveau, kwaliteitscoaches primair proces)
  • Consultancy (begeleiden van projecten en implementatie van veranderingen)
  • Audits (à la IGJ, de Basis op Orde, Persoonsgerichte Zorg)
  • Scholing/training en coaching van medewerkers, teams en middenkader
  • HR-diensten zoals assessments en functiebeschrijvingen

Actueel in ons aanbod:

  • (loopbaan)Trajecten om medewerkers te behouden voor de branche bij boventalligheid of andere redenen van mobiliteit
  • Inzet van ons ‘kwaliteitsteam voor Veilige en Persoonsgerichte Zorg’. Een unieke combinatie van audits, feedbacksessies en inzet van een kwaliteitscoach. Veilige en Persoonsgerichte Zorg wordt ontwikkeld en geborgd waar het moet: bij de individuele medewerker en de teams.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op het nieuwe telefoonnummer 030 – 200 36 55.

www.hetzorgdomein.nl

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *