Teamcoaches Anonymous

Houdt u zich bezig met zelfsturende teams?

Dan is het de moeite waard om verder te lezen!

Veel organisaties voeren een actief beleid om teams zelfstandig (zelfsturing, zelforganiserend, et cetera) te laten werken. In al die organisaties zijn projectleiders, teamleiders, teamcoaches bezig met het begeleiden van de zorgteams op weg naar zelfsturing.

De weg naar zelfsturing is een uiterst boeiend proces mét de nodige ups en downs. Het vraagt veel van de medewerkers maar óók van de begeleiding. Als begeleider is het tenslotte jouw taak om met ieder team zijn eigen unieke mate van zelfstandigheid te bereiken. De weg en het einddoel verschilt per organisatie en binnen organisaties zelfs per team. Als begeleider is dus een flexibele houding gevraagd!road to success

Omdat we bij nogal veel organisaties over de vloer komen merken we dat veel begeleiders zoekende zijn maar tegelijkertijd ook vaak op zichzelf aangewezen zijn. Regelmatig horen we in de praktijk de dan ook:

ik zou wel eens met een collega

teamcoach/teamleider willen sparren”.

Komt die vraag ook bij jou op? Wij helpen je graag! We nodigen je dan ook graag uit op vrijdag 15 juli 2016 van 9.30- 12.00 op ons kantoor in Houten voor de allereerste editie van Teamcoaches Anonymous.

Teamcoaches Anonymous is een nieuw initiatief voor en door teamcoaches en begeleiders van zelfstandige teams. Het is de bedoeling om eens per twee maanden een bijeenkomst te organiseren waarbij we teamcoaches en andere begeleiders de ruimte bieden om samen te komen en hun ervaringen te delen. Tijdens iedere samenkomst willen we dan ook één of twee concrete vragen bespreken.

Ook kan het zijn dat er een presentatie wordt gegeven waarover we als groep vervolgens in gesprek treden. De agenda staat nooit van tevoren vast maar wordt bepaald door jullie. Een ding is wel zeker: we sluiten gezellig af met een informele lunch!

Tijdens de eerste bijeenkomst willen we de volgende vraag aan bod laten komen:

Marjo de Vlieger“Hoe voorkom je als teamcoach dat je de rol van manager oppakt?”

Het is een valkuil die vele teamcoaches tegenkomen! Op onze eerste samenkomst zal Marjo de Vlieger van Tools voor Teams een presentatie geven over haar ervaringen en hoe zij hier mee omgaat. Na de presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen en ruimte om met elkaar te discussiëren. Na afloop wordt er een lekkere lunch geserveerd

Vind je het leuk om ook deel te nemen? Deelname is gewoon gratis en geheel vrijblijvend! Wel vragen we je je even aan te melden via onderstaand formulier zodat we weten hoe druk het wordt!

Samengevat:

Wat: Teamcoaches Anonymous – samenkomst van teamcoaches en andere begeleiders van zelfsturende teams

Wanneer: 15 Juli 2016 van 9.30 tot 12.00 uur

Waar: Op het kantoor van Puls in Houten

Kosten: GRATIS

Onderwerp: “Hoe voorkom je als teamcoach dat je de rol van manager oppakt?”

Aanmelden

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Functienaam (verplicht)

Naam Organisatie (verplicht)

 

Meer weten? Neem contact op!

thecla rondThecla Hemmerlé

Trainer, Opleider en Teamcoach

06-45 57 84 90

t.hemmerle@puls.nl

 

Frans RondFrans Hoogland

Directeur

06-22 48 78 58

f.hoogland@puls.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *