3 april 2015

Aanmelden Kandidaten Leidinggevenden

 

Interim Professionals schrijven zich hier in!

Puls detachering richt zich op goed toegeruste operationeel leidinggevenden in de zorg, op het niveau van afdelingshoofd, teamleider of unithoofd.

Regelmatig zijn we voor opdrachtgevers op zoek naar leidinggevenden (intramuraal en extramuraal) die bewust kiezen voor dit operationeel leidinggevend niveau.aanmelden kandidaten leidinggevenden Ben jij zo’n leidinggevende en beschik je over de competenties zoals in de door Puls ontwikkelde module ‘De leidinggevende als spelverdeler’ beschreven? Ben je in staat om je snel in te werken in een afdeling of team, dan zijn we op zoek naar jou.

Wat biedt Puls?

  • Puls detachering ondersteunt actief bij het maken van een passende match tussen kandidaat en opdrachtgever. Puls sluit hierbij aan op zowel de wensen van de opdrachtgever als de ervaring en ambitie van de leidinggevenden.
  • Puls detachering biedt goede arbeidsvoorwaarden. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk afhankelijk van de inzetbaarheid, de specifieke detacheringopdracht en de persoonlijke wensen.
  • aanmelden kandidaten leidinggevendenPuls neemt voor plaatsing van een leidinggevenden indien gewenst een competentietest af. Naast het afgeven van een ‘kwaliteitskeurmerk’ aan de opdrachtgevers wordt de uitkomst ook gebruikt voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan om de leidinggevende effectief te ondersteunen. Natuurlijk is de uitkomst van de test strikt vertrouwelijk.
  • Puls detachering begeleidt haar leidinggevenden tijdens de opdracht. Deze begeleiding bestaat uit klantbegeleiding, coaching gesprekken en telefonische ondersteuning.
  • Puls detachering vindt het belangrijk leidinggevende kennis te laten maken met haar visie en werkwijze. Ook organiseert Puls een paar keer per jaar themabijeenkomsten gericht op het delen van ervaringen en het verdiepen in actuele ontwikkelingen.
  • Puls detachering biedt groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor (beginnend) leidinggevende met ambitie. Indien gewenst kan een leidinggevende deelnemen aan de leergang ‘operationeel leidinggevende’ van Puls.

 

Werkwijze

Iedere kandidaat wordt na aanmelding uitgenodigd voor een informatief gesprek. Hierin komen kennis, ervaring, ambities, wensen en beschikbaarheid aan de orde. Puls kan op deze manier bij een opdracht snel de juiste kandidaten presenteren aan de opdrachtgever. Na het introductiegesprek nemen wij uw persoonlijke gegevens van de kandidaat op in ons bestand. Wanneer wij een match zien tussen u en onze opdrachtgevers vragen wij u eerst om toestemming alvorens wij uw gegevens aan onze opdrachtgever verstrekken. Bij een detachering vraag wordt het functieprofiel, opdracht en financiële voorwaarden vooraf met de kandidaat doorgesproken.

Nadat wij uw toestemming hebben ontvangen bieden wij u als kandidaat aan bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van de afgesproken procedure volgt een of meerdere persoonlijk gesprekken. Bij plaatsing wordt een overeenkomst vastgesteld met zowel Puls detachering als de opdrachtgever.

aanmelden kandidaten leidinggevenden

Spreekt de werkwijze van Puls detachering jou aan? Schrijf je dan in of stuur je CV naar r.uijterwaal@puls.nl .

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Straatnaam (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Motivatie (verplicht)

CV Toevoegen (verplicht)

Meer weten?

Neem contact op:

 

 

pa_rondRob Uijterwaal

Directeur

Telefoon: 06-22801879

E-mail: r.uijterwaal@puls.nl