3 april 2015

Detachering

Detachering, als het om de continuïteit van uw zorgorganisatie gaat!

Iedere zorgorganisatie heeft zo af en toe behoefte aan een tijdelijk teamleider of afdelingshoofd. Juist op dat niveau is tijdelijke en vooral goede vervanging vaak moeilijk te realiseren. Puls detachering biedt u de mogelijkheid om snel in deze behoefte te voorzien.

detacheringWe hebben ons team uitgebreid met goede toegeruste operationeel leidinggevenden. In vergelijking met interim-management is detachering goedkoper. Overigens heeft Puls op detachering basis ook regelmatig managers op hoger functie niveau beschikbaar.

De Puls leidinggevende beschikt over het competenties-profiel zoals beschreven in de voor Actiz ontwikkelde module “De leidinggevende als spelverdeler”. Daarmee is de werkstijl van de Puls leidinggevende te beschrijven als “vriendelijk zakelijk”. Al onze leidinggevenden worden voor plaatsing getest om te kijken of zij aan de benodigde competenties voldoen.

Investeren in detachering

Puls ontwikkelt zich steeds sterker tot expertisecentrum voor operationeel leidinggevenden in de zorg. Detachering op het niveau van operationeel leidinggevenden en managers is een volgende logische stap van onze dienstverlening.

De voordelen van detacheren:detachering investeren
– Inrichten van een flexibele schil voor operationeel leidinggevende.
– Waarborgen van de continuïteit in leiding (bij tijdelijke uitval of vacature).
– Snel ingewerkte en betrokken leidinggevende die niet gebonden zijn.
– Ervaren en flexibele leidinggevenden die iets extra’s meebrengen.
– Begeleiding van de leidinggevende bij de opdracht door Puls.
– Goedkoper dan interim-management met een concurrerend tarief.

Werkwijze

Geheel vrijblijvend stellen we op basis van een vacaturemelding of intakegesprek een profielschets op. Puls detachering draagt haar zorgvuldig geselecteerde kandidaten voor. De procedure is afhankelijk van de gemaakte afspraken met u als opdrachtgever. Na overeenstemming kan de leidinggevende snel aan het werk.

Meer weten? Neem contact op.

 

 

pa_rondRob Uijterwaal

Directeur

Telefoon: 06-22801879

E-mail: r.uijterwaal@puls.nl