Training: Zakelijk Verhuren met zorg – 20 september 2016 in Houten

zorgWilt u kennis maken met “de kunst van het verleiden” van woningzoekende senioren? Dan is de praktische training ‘Zakelijk verhuren met zorg’ voor verhuurmedewerkers binnen woonzorgorganisaties iets voor u.

Een flink aantal zorgorganisaties hebben er met de invoering van het scheiden van wonen en zorg een nieuwe rol bij gekregen. Ze zijn verhuurders van (zelfstandige) zorgwoningen op de particuliere woningmarkt geworden. Het proces van een succesvolle verhuur vraagt naast kennis van zorg ook om kennis op het gebied van marketing en commercie. Wilt u kennis maken met “de kunst van het verleiden” van woningzoekende senioren? Dan is de praktische training ‘Zakelijk verhuren met zorg’ voor verhuurmedewerkers binnen woonzorgorganisaties iets voor u.

Inhoud training

De training “Zakelijk Verhuren met zorg” richt zich op het verleiden van de seniore woningzoeker. In samenwerking met een professionele verhuurmakelaar krijgt de deelnemer verschillende praktische handvatten aangereikt waarmee hij/zij direct aan de slag kan gaan. De training is opgebouwd rondom de volgende 4 onderwerpen:

  • Commercieel denken t.o.v. ‘zorgdenken’
  • De taal van de potentiële klant spreken
  • De verhuurmakelaar
  • Contact met de potentiële klant én zijn/haar familie

De training is praktisch van inhoud. Deelnemers brengen gedurende de dag eigen situaties in en op basis hiervan wisselen theorie en het oefenen met vaardigheden elkaar af.

Voor wie

Deelnemers aan de training staan aan de basis van het verhuurproces. Zij zijn de contactpersonen in de organisatie als het gaat om de verhuur van woningen en zijn verantwoordelijk voor het rondleiden van de belangstellenden.

De trainers

De training wordt gegeven door ervaren trainers van Puls in samenwerking met een professionele verhuurmedewerker van XpertiseWonen.

“De training is interactief en leerzaam, zowel als het gaat om de inhoud van de training als ook input van de andere kandidaten.” – Deelnemer november 2015.

Kosten

Deelname aan de training kost € 395,- per deelnemer bij open inschrijving. Dit is incl. lunch en lesmateriaal. Bij in company wordt de training vooraf afgestemd met de organisatie. De kosten voor deze variant zijn € 3.250,- Aantal deelnemers bedraagt min. 8 en max. 12.

Alle genoemde prijzen zijn excl. b.t.w.

Belangstelling en/of aanmelding

Meer informatie over de training kunt u vinden in de factsheet – Zakelijk verhuren met zorg 2016. De trainingsdata voor 2016 zijn als volgt:

dinsdag 20 september 2016zorg2
dinsdag 22 november 2016

De training vindt plaats op een locatie in de regio Utrecht. Indien er vragen zijn of er is belangstelling voor deelname dan kunt u contact opnemen met Puls via telefoonnummer 030-6703450 of een e-mail sturen aan Puls.

Direct inschrijven voor deze training

Handige links bij dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *