17 september 2015

Trainingen

succes na organisatieadvies

Visie
Veranderingen en vernieuwingen in de organisatie brengen leer- en ontwikkelingsvragen met zich mee. Puls biedt een uitgebreid en actueel assortiment trainingen voor medewerkers en leidinggevenden. De competenties uit de trainingen en opleidingen worden afgestemd op de specifieke vraag en situatie van de organisatie. Al onze trainingen worden ‘in company’ gegeven. Leidend voor ons zijn de vragen: wat wilt u morgen anders doen dan vandaag? En, hoe borgt u de transfer van de training in de praktijk?

Uitgangspunten
Bij trainingen en opleidingen laten wij ons leiden door een aantal principes:

 • Contact en contract.
  We hechten veel waarde aan het samen-werken met de deelnemers in  scholings- trainingsactiviteiten. We doen dat op basis van contract: afspraken over hoe we samen de leersituatie tot een succes zullen maken. We verwachten daarin van de deelnemers een pro-actieve leerhouding, net zoals de deelnemers van ons praktische professionaliteit mogen verwachten
 • Aansluiten bij de leerstijl van de deelnemers én de gehele leercirkel doorlopen.
  Dat is de basis waarop we onze didactische werkvormen kiezen.
 •  “Als je niet traint zoals het spel wordt gespeeld, hoe kun je dan de wedstrijd winnen”?
  We kennen de beroepspraktijk van de deelnemers goed en starten bij hun ervaringen. We gebruiken veel casuïstiek, oefeningen en simulaties uit de beroepspraktijk van de deelnemers. Waar mogelijk integreren we procedures en protocollen van de organisatie in onze trainingen.
 • Leren is herhalen.
  Het leerresultaat wordt pas echt bereikt als tijdens, maar vooral na de training energie wordt gestoken in de transfer. Pas als deelnemers in hun werkpraktijk het geleerde kunnen (uit)oefenen onder de juiste condities, ontstaat er een blijvende gedragsverandering. Daarvoor leggen wij de basis tijdens de gesprekken met de klant.

Wilt u maatwerk?
Alle Puls scholing- en trainingsprogramma’s zijn basisprogramma’s . Deze kunnen, naar aanleiding van de wensen en behoeften van de opdrachtgever en deelnemers, worden aangepast en/of aangevuld tot er een programma op maat is gemaakt.

Naast de basisprogramma’s is het uiteraard mogelijk om naar aanleiding van een specifieke vraag vanuit uw organisatie een training te ontwikkelen.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze trainingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u via een proeverij kennismaken met onze trainingen en diensten? Neemt u dan contact met ons contact op.

 

 

Frans RondFrans Hoogland

Directeur

06-22 48 78 58

f.hoogland@puls.nl