17 januari 2016

Visie en Uitgangspunten (T&O)

“Wat wilt u morgen anders doen dan vandaag?”
tO visie

Wij kennen uw medewerkers!
Natuurlijk nog niet bij naam. We kennen hun mogelijkheden, hun zorgen, hun spanningsvelden, dilemma’s en leerstijlen. We weten ook op welke manier we hen kunnen aanspreken zodat zij nieuwe vaardigheden, kennis en expertise ontwikkelen en daar ook mee aan de slag willen. We werken met een vast team ervaren en enthousiaste trainers en docenten en met acteurs die ons helpen de praktijk in de trainingen in te brengen.

Wie wij zijn
Puls is een adviesbureau voor zorg- en welzijnsorganisaties met een sterk ontwikkelde productgroep training en opleiding. Wij zijn ook actief in organisatieadvies en tijdelijk management. Wij kennen de branche en de actualiteit door en door, deze kennis en ervaring is terug te zien in onze trainingen en opleidingen. Kijk naar ons overzicht Trainingen voor medewerkers en teams, of bekijk ons overzicht Trainingen voor leidinggevenden.

Wij zijn er trots op dat we de vragen van onze opdrachtgevers kunnen vertalen in pakkende trainingen en opleidingen voor medewerkers en leidinggevenden. Voor ons staat daarbij de vraag centraal: wat wilt u morgen anders doen dan vandaag?

Meer weten?

 

 

Frans RondFrans Hoogland

Directeur

06-22 48 78 58

f.hoogland@puls.nl